1 Mayıs 2015 Cuma

ZİYADE FASILDA BİR GÜN




  sevgili ÖZLEM MEKİK ziyade fasılın güzel sahibesi aynı zamanda sofra dergisi yazarı, milliyet gazetesi lezzet eki köşe yazarı, bimutfak ikişefin kurucusu güzel kalbiyle bizleri fetheden olgun kişiliği ile saygı uyandıran iyiki tanımışım seni güzel insan.....
Nisan ayında yapılan Funda Aydeniz, Selma Mollağlu, Sibel Yalçın ve Oya Emerkin düzenlediği bahara merhaba bloger toplantısında kazandığım Ziyade fasıl'da eylence şahane bir geceye dönüştü. 


Bana eşlik eden hamarat Füsunla beraber gittiğimiz ziyade fasılda çok güzel bir karşılamayla bize ayrılan masamıza oturduk. Masalar düzenle hazırlanmıştı 
bu düzen ev sahibesinin zevkini hissettiriyordu sade ve şık.
Servis başladı Masamız mezelerle donatıldı ben içki içen biri değilim ama mezeleri çok seven biriyim. Sadece ziyade fasılda yiyebileceğiniz baron tam anlamıyla lezzetin ta kendisi farkını hissettiriyor bunun yanında spesyal pazı dolması, spesyal sigara böreği, patlıcan salatası, ezmesi, barbunyası, sayamadığım meze çeşitleri... tatlı olarak  spesyal irmik helvası menünün sadece bir bölümü
Ziyade fasıl sıradan bir meyhane değil her zaman olduğu gibi o akşamda kalabalık bir müşteri kitlesi vardı.... çünkü!
o gece bir grup kına gecesi için biraraya gelmişti...Mekanda kına gecesi eylenceleri tertipleniyor şansımıza bizde kına gecesine katıldık proğram çok güzeldi..
 gecede dans gösterileri, fasıl, davul shov  hepsi birbirinden farklı güzeldi 
ziyade fasıl anlatılmaz yaşanır...

 bizde öyle yaptık gecenin keyfini ZİYADE FASIL farkı ile yaşadık teşekkürler ziyade fasıl@özlem mekik



ZİYADE FASIL HAKKINDA

Açıldığı günden bu yana aynı personel ile eğlence hayatında var olmayı başarabilmiş ender mekanlardan biri olan Ziyade Fasıl, konuklarına tadımlık değil doyumluk lezzetler ve eğlence sunuyor.  
ZİYADE FASILın programı saat 20.30’da konuklarını serenat keman ile karşılayarak başlıyor. ZİYADE FASILın yıllarca çok özel projelerde sahne almış üstatlarından oluşan fasıl ekibi; fasıl’ın en eğlenceli ve keyifli eserlerini seslendiriyor.
Fasıl aralarında Dj nostaljik ve hit parçaların yepyeni yorumları ve mixleri ile konuklarını eğlencenin en haline hazırlıyor… Saatler ilerledikçe Türkiye’nin ‘Davul Show’ konusunda akla tek gelen ismi Vahdet’in solo performansı ile büyülenirken, dansın ustası Roman kızlarının renkli dünyasında kendinizi onlarla Roman oynarken buluyorsunuz. Yine Ziyade Fasıl Show ekibinin hergün değişen sürpriz Showları ile de Saat 00.30’a kadar süren bu eşsiz eğlenceden ayrılmadan bir sonraki ZİYADE FASIL programınızı planlamaya başlıyorsunuz. 
ZİYADE FASILın mutfağında ise kendi adını markalaştırmış şefi Mustafa Alkan’ın hazırladığı sadece burada yiyebileceğiniz Baron’u, Ziyade Special Pazı Dolması, Ziyade Special Böreği, özel sos ile marine edilen Steak ve Tavuk Izgarası, Ziyade Special İrmik Helvası, geniş mönünün sadece bir bölümü.
ZİYADE FASIL, yerli ve yabancı tüm misafirlerinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğiniz bir mekân, üstelik Kına Geceleri ve Doğum Günü kutlamaları için de, doyumluk lezzetlerle doyumsuz bir eğlence sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder