7 Şubat 2015 Cumartesi

FEBREZE KÖTÜ KOKULARI ORTADAN KALDIRIYOR!



Pis kokmasa mis koksa…

Febreze, kötü kokuları maskelemek yerine ortadan kaldırıyor!
Tüketicilerine her zaman ihtiyaç duydukları en işlevsel ve üstün performans sunan ev ve kişisel bakım ürünleri sunmayı hedefleyen P&G’nin, hava ferahlatıcı kategorisindeki markası Febreze, kötü kokuları maskelemek yerine ortadan kaldırarak geride sadece sizin seçtiğiniz hoş ve ferah bir koku bırakıyor.

Yapılan araştırmalar koku duyumuzun hayatımız ve davranışlarımız üzerinde sandığımızdan daha etkili olduğunu ortaya koymuştur. Aslında kötü kokular ve kötü kokulara yol açma korkumuz yemek yeme ve pişirme tercihlerimiz gibi evdeki bazı önemli kararlarımızı da etkiliyor.
Zihninizde şu sahneyi canlandırın: Evinizde ailenizle birlikte lezzetli bir ev yemeği yediğiniz sofranızda otururken aniden kapı çalar ve hiç beklemediğiniz misafirler gelir. Misafirlerinizi sıcak bir şekilde mi karşılarsınız, yoksa mutfaktan yayılan kokuların bırakacağı izlenimden korkarak içten içe göz önünden kaybolmayı mı dilersiniz?


Artık korkmanıza gerek yok; çünkü Türkiye’de ilk defa evinizdeki kötü kokuları gidermek için etkili bir seçeneğiniz var:  Febreze! Febreze, kötü kokuları ortadan kaldırarak geride sadece hafif ve ferah bir koku bırakıyor. Böylece akşam yemeğinde lezzetli bir ızgarada balık pişirdiğiniz mutfağınız gibi en pis kokulu yerleri bile mis kokan keyifli mekanlar haline getiriyor. Febreze’in üstün koku giderme teknolojisi sayesinde evinizde ne pişirirseniz pişirin saniyeler içinde pis kokular mis kokulara dönüşüyor.Febreze piyasadaki diğer oda kokularından farklıdır; çünkü Febreze sorunu maskelemek amacıyla ortama sadece başka bir koku yaymıyor. Kötü kokuları aktif olarak nötralize ederek ortadan kaldırıyor ve geride sadece aileniz ve misafirleriniz için dilediğinizhafif ve ferah bir koku bırakıyor.

Febreze Kumaş Ferahlatıcı ise Klasik, Evcil Hayvan ve Spor çeşitleriylehalı, perde, koltuk, spor ayakkabı, evcil hayvan yatağı gibi kötü kokuların sindiği ve yıkanması zor kumaşlarda bile kötü kokuları yok ediyor!

 Aerosol, koku yayıcı difüzör, kumaş ferahlatıcı ve araba ürünleri olmak üzere 4 farklı ürün tipi olarak satışa çıkan Febreze, 9farklı koku alternatifiyle tüketicilerle buluşuyor.
*FebrezeFreshelleAerosol: Kötü kokuları giderirken evinize hafif bir koku yayarak ferahlık sağlamak üzere özel olarak tasarlandı. Bahar Çiçekleri, Beyaz Çiçekler, Dağ Esintisi, Lavanta Konforu, Okyanus Esintisi, Siyah Vanilya ve son olarak Yeni Alp Esintisi olarak 7 farklı kokusu bulunuyor.
*FebrezeNonStopFresh Koku Yayıcı Difüzör: Fişsiz ve pilsiz çalışan şık tasarımlı bir oda kokusu. Odanıza hafif ve ferah bir koku yayılması için sadece iki ayda bir difüzöre küçük bir kokulu yağ kartuşu takmanız yeterli. 4 farklı kokusu bulunuyor.
*Febreze Car Araba Kokusu: Açıldıktan sonra 30 gün boyunca aracınıza hafif ve ferah bir koku yayan ve enerjiye ihtiyaç duymadan kesintisiz çalışan bir oto kokusu. 4 farklı kokusu bulunuyor.
*Febreze Kumaş Ferahlatıcı: Halılar, perdeler, kıyafetler gibi birçok kumaş türüne etki ederek kötü kokuları yok ediyor.

 Soğuk bir kış gününde  ALP ESİNTİSİ febreze bizleri alplerdeki dağ evlerine götürdü mekan tam anlamıyla konsepte uygundu  şömine ateşi içimizi ısıttı herşey mükemmeldi hazırlıklar kusursuzdu. febreze alp esintisini yakından tanıma ve deneme fırsatımız oldu gerçekten ağır kokular ve sinen kokular için ferahlık sağlayan ve yok eden bir üründü ev, mutfak, ofis, vs. kulanılmasını tavsiye ederim
                                  bloger arkadaşlar febreze etkinliğinde bir araya geldik ..
                                          herşey mukemmeldi masamız çok güzel hazırlanmıştı
                                                           başlangıç tabagımız

sevgili GÜLHAN KARA'nın tarifi pırasa soslu peynirli çupra 
damagımızda hoş bir tat bıraktı
yemekten sonra içilen çay ile menümüzü tamamladık


URZA RESTURANT ve ekibi bizleri en iyi şekilde ağırladılar. MEDYAEVİ  İLETİŞİM   organizasyonu mükemmeldi çok memnun kaldım buradan emeği geçen herkese teşekkür ederim..
 

1 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmuş. Her eve bir febreze lazım . Gerçekten balık pişince kokular çıkmıyor. Sevgiler

    YanıtlaSil