21 Ocak 2015 Çarşamba

NELİ PİDE GURME




NELİ PİDE GURMENİN İL DURAK NOKTASI

BAĞDAT CADDESİ


Bağdat caddesinde çok alışık olmadığımız kendine özgü konsepti ile farkındalık katan mutfağı ve yemek sunumları ile kendini gösteren bir mekan daha açıldı.

Ordu ve dünya mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu Neli pide gurme de bildiğimiz pide bile bir başka şubat ayı başında hizmete açılan Neli pideyi işletmecisi Tamer Aktaş anlattı Bu mekan sizin için ilk tecrübe değil sanırım.
  Kaç yıldır bu işli yapıyorsunuz?

 Bu mesleğe ilk babamın temellerini attığı Aktaşlar Restaurant olarak 1981 yılında orduda başladım. Tek olan Restoran sayımızı 4 Restaurant ve Butik otel ve içindeki Restaurantla geliştirdik 15 yıldır bu işi yapıyorum öncelikle yemeyi içmeyi ve misafir ağırlamayı çok sevdiğim için iş hayatımda başarılı olduğumu düşünüyorum. Tecrübelerimiz ve dünya görüşümüz zenginleştikçe bizde bunu her anlamda menüde serviste ve konseptimizde uygulamaya çalıştık.
Neli pide olarak hedefleriniz nelerdir?

 Neli pide hedefleri ve planlamaları ile önce Türkiye markası sonra bir dünya markası olmayı amaçlıyor hedefimiz Neli pideyi Francshise sistemi ile büyütmek. Geliştirmek.. planlanmış sistemimiz ve orduda kurduğumuz fabrika ile alt yapımızı hazırladım bu yolculuğa hazırız. Neli pide gurme olarak il iş yerimizi Bağdat caddemizde açtık ilk olarak amacımız Neli pideyi buraya daha hızlı adapte etmekti. Nitekim bu şekilde de oldu çok tecrübeli bir ekibimiz var bu sayedede çok güzel gidiyor. İstanbul da i hedefimiz. Neli pide gurme ve Neli pide olarak İstanbul a 50 şubeye ulaşmak. Ankara İzmir gibi yerlerde de şubeler hedefliyoruz. 2015 yılında Neli pide markamızı Türküye ve Yurt dışında sıkça duyurmak ve şubeler açmaktır.
Neli pideyi özel kılan nedir?
 Tüm malzemelerimiz ordudaki ön hazırlık fabrikamızda işini severek yapan ve işinde uzman bir ekip tarafında hazırlandıktan sonra şubelerimize göndermekteyiz. Yani tüm ham maddemiz ordudan gelmektedir tabiî ki bu detay sayesinde ürünlerimiz daha natürel ve lezzet yüklü bir şekilde misafirlerimizin huzuruna çıkıyor ve farkımızı hissettiriyor.

  Nelipide'de tüm malzemeler Ordu'dan geldiği için  çok  taze ve lezzetliydi tüm ürünlerin tadımını zevkle yaptık hem göze hemde midemize hitap etti. Oya hanımın güzel organizasyonuyla keyifli bir gün geçirdik.
 

  Ordunun serpme yöresel köy kahvaltısı tadılmadan anlatılacak gibi değil. İki kişilik olarak hazırlanan kahvaltı yok yok tüm ürünler taze ve lezzetli
 teryağı ve petek bal

karışık peynir eritmesi
patates kavurması, turşu kavurmaları


 ve herkesin çok beğendiği ben daha çok beyendim üzerinden kapak açılarak içine tereyağı konup yenen sıcak ordu ekmeğin lezzeti hala damağımda. 
Nelipide köy kahvaltısı  (iki kişilik) :  Vişne reçeli, çilek reçeli, pekmez, tulum peyniri, köy peyniri, Ezine peynir, kaşar peyniri, siyah zeytin, yeşil zeytin, köy tereyağı, petek bal, domates, salatalık, çemen, portakal, sahanda köy yumurtası, lahana turşusu, fasulye turşusu, yufka böreği, patates kavurma, patates kızartması, patlıcan kızartma, biber kızartma, tereyağlı köy ekmeği   65,00 TL



 Pideler'in çeşitleri
Kıymalı,  Kaşarlı, Vejeteryan Pide, Sucuklu, Kuşbaşılı, Pastırmalı, kaşarlı kıymalı ve Karışık.hepsi ayrı lezzet mutlaka tatmanızı öneririm..
bir de ilk olarak karşılaştığım ve çok beğendiyim Ordu’ya ait  “Ufuk Gazoz”u var  hafif aromalı bir gazoz 
Nelipidenin tatlıları: Ballı Fındıklı Sütlaç-kabak tatlısı-kızarmış dondurma-sıcak çikolatalı kek

Sayın Tamer Aktaş ve ekibine bizleri çok güzel ağıladıkları için misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim 

sevgili OYA EMERK'e bu organizasyonundan dolayı çok teşekkür ederim....

 Adres: 

Bağdat Cad. No:199/B Çiftehavuzlar / İstanbul        Tel : 0216 356 52 52    www.nelipide.com






1 yorum: