24 Kasım 2014 Pazartesi

CARLUCCIO’S




        CARLUCCIO’S
ÇİFTEHAVUZLAR BLOGGER BULUŞMASI  



İlk şubesini 1991 yılında Londra’da açan Carluccio’s, İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini gün boyunca restoran, delicatessen, kafe ve gurme marketi ile Türkiye’de ilk olarak Eylül 2012’de Kanyon Avm’de hizmete açtı. Carluccio’s restoranları 2014 itibariyle Göktürk, Çiftehavuzlar, Akasya ve Nişantaşı şubelerinde misafirlerine lezzetli dakikalar sunuyor.


5. şubesi Nişantaşı Carluccio’s’un açılışına katılmak ve Carluccio's severler ile buluşmak için Türkiye'yi ziyarete gelen Antonio Carluccio, bu ziyaret sırasında 13 Kasım 2014 tarihinde Carluccio’s Çiftehavuzlar’da bloggerlara özel olarak gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Ağırlıklı olarak yemek ve yaşam odaklı blog yazarlarının katılım gösterdiği bu özel etkinlikte Carluccio bloggerlar ile sohbet etmenin yanı sıra hem kendi elleriyle tarifler verdi hem de bloggerlar için kitaplarını imzalayarak fotoğraflar çektirdi. 

sevgili  Burce Tatar ın daveti üzerine Carluccio's la çiftehavuzlar şubesinde blogger buluşması gerçekleşti şef Antonio Carluccio's la tanışma fırsatımız oldu .....teşekkürler Burçe Tatar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder